Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13250
Title: | Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти |
Other Titles: | Качество хлеба из муки высшего сорта разных сортов и линий пшеницы спельты Quality of breed breeds of high sort of different variety and lines spelt wheat |
Authors: | Господаренко, Г. М. Любич, В. В. Желєзна, В. В. Улянич, І. Ф. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Господаренко Г. М., Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 124-129. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Abstract: | В результаті проведених досліджень встановлено, що якість хліба із борошна зерна пшениці спельти найбільше залежить від її сорту та лінії. Найвищу якість має хліб, отриманий з борошна сорту Зоря України, ліній LPP 3132, NAK34/12–2 і TV 1100. В результате проведенных исследований установлено, что качество хлеба из муки зерна пшеницы спельты более всего зависит от ее сорта и линии. Высочайшее качество имеет хлеб, полученный из муки сорта Заря Украины, линий LPP 3132, NAK34/12-2 и TV 1100. As a result of the research, it was found that the quality of bread from spelt wheat flour depends most on its variety and line. The highest quality is the bread obtained from the flour of the variety Zorya Ukraine, the lines LPP 3132, NAK34/12-2 and TV 1100. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13250 |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19_194_2018.pdf | 437.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.