Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Назва: Амінокислотний склад безглютенового парового хліба
Інші назви: Аминокислотный состав безглютенового парового хлеба
Amino-acid composition of angelytene breed bread
Автори: Шаніна, О. М.
Мінченко, С. М.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 100-105.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.
В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.
The article investigates the amino acid composition of gluten-free bread. A significant increase in the number of irreplaceable limiting amino acids has been established, which leads to an increase in the index of essential amino acids up to 180%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Розташовується у зібраннях:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15_194_2018.pdf479.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.