Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorМінченко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-11-11T15:51:46Z-
dc.date.available2022-11-11T15:51:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 100-105.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245-
dc.description.abstractВ статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.uk_UA
dc.description.abstractВ статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates the amino acid composition of gluten-free bread. A significant increase in the number of irreplaceable limiting amino acids has been established, which leads to an increase in the index of essential amino acids up to 180%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.titleАмінокислотний склад безглютенового парового хлібаuk_UA
dc.title.alternativeАминокислотный состав безглютенового парового хлебаuk_UA
dc.title.alternativeAmino-acid composition of angelytene breed breaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15_194_2018.pdf479.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.