Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242
Title: Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська"
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Issue Date: 25-Apr-2019
Citation: Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська". Патент України на корисну модель № 133889, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11441; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с.
Series/Report no.: 11;133889
Abstract: Спосіб отримання варено-копченої ковбаси включає двократне подрібнення м'ясної сировини, дозрівання фаршевої м'ясної маси, приготування фаршу, формування батонів ковбаси, осадку батонів та термічну обробку (первинне копчення, варіння парою, охолодження, вторинне копчення, сушіння). Для часткової заміни яловичини вищого гатунку використовують напівфабрикат гелеподібний термостійкий у кількості від 5 до 15 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133889.pdf147.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.