Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Душенок, Дмитро Костянтинович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T14:27:26Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T14:27:26Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська". Патент України на корисну модель № 133889, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11441; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси включає двократне подрібнення м'ясної сировини, дозрівання фаршевої м'ясної маси, приготування фаршу, формування батонів ковбаси, осадку батонів та термічну обробку (первинне копчення, варіння парою, охолодження, вторинне копчення, сушіння). Для часткової заміни яловичини вищого гатунку використовують напівфабрикат гелеподібний термостійкий у кількості від 5 до 15 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;133889 | - |
dc.title | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133889.pdf | 147.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.