Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242
Название: | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська" |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович |
Дата публикации: | 25-апр-2019 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська". Патент України на корисну модель № 133889, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11441; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с. |
Серия/номер: | 11;133889 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси включає двократне подрібнення м'ясної сировини, дозрівання фаршевої м'ясної маси, приготування фаршу, формування батонів ковбаси, осадку батонів та термічну обробку (первинне копчення, варіння парою, охолодження, вторинне копчення, сушіння). Для часткової заміни яловичини вищого гатунку використовують напівфабрикат гелеподібний термостійкий у кількості від 5 до 15 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
133889.pdf | 147.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.