Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13242
Назва: | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська" |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська". Патент України на корисну модель № 133889, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11441; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с. |
Серія/номер: | 11;133889 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання варено-копченої ковбаси включає двократне подрібнення м'ясної сировини, дозрівання фаршевої м'ясної маси, приготування фаршу, формування батонів ковбаси, осадку батонів та термічну обробку (первинне копчення, варіння парою, охолодження, вторинне копчення, сушіння). Для часткової заміни яловичини вищого гатунку використовують напівфабрикат гелеподібний термостійкий у кількості від 5 до 15 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13242 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
133889.pdf | 147.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.