Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Назва: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні"
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Дата публікації: 25-кві-2019
Бібліографічний опис: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні". Патент України на корисну модель № 133890, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К.; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11443; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с.
Серія/номер: 11;133890
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання купат включає механічну обробку та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу, заповнення оболонки, фасування, герметизацію, охолодження та пакування. Як м'ясну сировину використовують знежиловану свинину напівжирну за вмісту від 65,0 % до 85,0 %, напівфабрикат гелеподібний термостійкий за вмісту від 5,0 % до 15,0 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133890.pdf149.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.