Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorДушенок, Дмитро Костянтинович-
dc.date.accessioned2022-11-11T14:18:21Z-
dc.date.available2022-11-11T14:18:21Z-
dc.date.issued2019-04-25-
dc.identifier.citationСпосіб отримання купат "Ексклюзивні". Патент України на корисну модель № 133890, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К.; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11443; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241-
dc.description.abstractСпосіб отримання купат включає механічну обробку та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу, заповнення оболонки, фасування, герметизацію, охолодження та пакування. Як м'ясну сировину використовують знежиловану свинину напівжирну за вмісту від 65,0 % до 85,0 %, напівфабрикат гелеподібний термостійкий за вмісту від 5,0 % до 15,0 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;133890-
dc.titleСпосіб отримання купат "Ексклюзивні"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133890.pdf149.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.