Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Название: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні"
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Дата публикации: 25-апр-2019
Библиографическое описание: Спосіб отримання купат "Ексклюзивні". Патент України на корисну модель № 133890, МПК (2019.01) A22C 11/00. Ф. В. Перцевой Ф.В., Бідюк Д.О., Душенок Д.К.; заявники та патентовласники: Сумський нац. аграрний ун-т, Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11443; заявл. 21.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. 5 с.
Серия/номер: 11;133890
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання купат включає механічну обробку та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу, заповнення оболонки, фасування, герметизацію, охолодження та пакування. Як м'ясну сировину використовують знежиловану свинину напівжирну за вмісту від 65,0 % до 85,0 %, напівфабрикат гелеподібний термостійкий за вмісту від 5,0 % до 15,0 %.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13241
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
133890.pdf149.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.