Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227
Назва: Спосіб виробницва зернового хліба
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Дата публікації: 27-сер-2019
Бібліографічний опис: Спосіб виробницва зернового хліба. Патент України на корисну модель №136417, МПК A21D 8/02 (2006.01). О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2019 02226; заявл. 05.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва зернового хліба, що включає замочування підготовленого зерна пшениці у воді, подрібнення замоченого зерна, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання, причому на стадії замішування тіста вносять 0,05…0,30 % до маси зерна ксампану у вигляді водного розчину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
136417.pdf151.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.