Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227
Назва: | Спосіб виробницва зернового хліба |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Дата публікації: | 27-сер-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробницва зернового хліба. Патент України на корисну модель №136417, МПК A21D 8/02 (2006.01). О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2019 02226; заявл. 05.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва зернового хліба, що включає замочування підготовленого зерна пшениці у воді, подрібнення замоченого зерна, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання, причому на стадії замішування тіста вносять 0,05…0,30 % до маси зерна ксампану у вигляді водного розчину. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
136417.pdf | 151.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.