Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227
Название: Спосіб виробницва зернового хліба
Авторы: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Дата публикации: 27-авг-2019
Библиографическое описание: Спосіб виробницва зернового хліба. Патент України на корисну модель №136417, МПК A21D 8/02 (2006.01). О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2019 02226; заявл. 05.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16 4 с.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва зернового хліба, що включає замочування підготовленого зерна пшениці у воді, подрібнення замоченого зерна, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання, причому на стадії замішування тіста вносять 0,05…0,30 % до маси зерна ксампану у вигляді водного розчину.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13227
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
136417.pdf151.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.