Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Назва: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зіновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна Рєпко, Тетяна Миколаївна |
Дата публікації: | 12-лис-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с. |
Серія/номер: | 11;74619 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
74619.pdf | 156.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.