Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Название: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зіновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна Рєпко, Тетяна Миколаївна |
Дата публикации: | 12-ноя-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с. |
Серия/номер: | 11;74619 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
74619.pdf | 156.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.