Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Луньова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Рєпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T12:30:21Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T12:30:21Z | - |
dc.date.issued | 2012-11-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;74619 | - |
dc.title | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.