Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorЛуньова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorРєпко, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-11T12:30:21Z-
dc.date.available2022-11-11T12:30:21Z-
dc.date.issued2012-11-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222-
dc.description.abstractСпосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;74619-
dc.titleСпосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74619.pdf156.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.