Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13222
Title: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зіновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна Рєпко, Тетяна Миколаївна |
Issue Date: | 12-Nov-2012 |
Citation: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;74619 |
Abstract: | Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.