Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Title: Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, Олена Сергіївна
Рєпко, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 12-Nov-2012
Citation: Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 74619, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова, Т. М. Рєпко. № u 2012 02876. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 12.11.2012, Бюл.№ 21. 4 с.
Series/Report no.: 11;74619
Abstract: Спосіб виробництва спеціального дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка (безбілкового), включає приготування суспензії дріжджів з цукром. До суспензії додають суміш сухих компонентів з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі, соди, ксантану та олії. Потім замішують тісто. Потім здійснюють розділку вибродженого тіста. Потім тісто відправляють на вистоювання та випікають.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13222
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74619.pdf156.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.