Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Title: Спосіб виробництва зернового хліба
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Тимчук, Сергій Михайлович
Issue Date: 25-Oct-2012
Citation: Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 74211, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук. № u 2012 02818. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.
Series/Report no.: 11;74211
Abstract: Спосіб виробництва зернового хліба, при якому зерно кукурудзи замочується у водопровідній воді за температури 20-45 °C протягом 18-22 годин, після чого промивається водою та вноситься у кількості 20-50 % від маси пшеничного борошна, заміс тіста здійснюється на водопровідній воді.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74211.pdf155.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.