Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Title: | Спосіб виробництва зернового хліба |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина Вячеславівна Тимчук, Сергій Михайлович |
Issue Date: | 25-Oct-2012 |
Citation: | Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 74211, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук. № u 2012 02818. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;74211 |
Abstract: | Спосіб виробництва зернового хліба, при якому зерно кукурудзи замочується у водопровідній воді за температури 20-45 °C протягом 18-22 годин, після чого промивається водою та вноситься у кількості 20-50 % від маси пшеничного борошна, заміс тіста здійснюється на водопровідній воді. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.