Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Назва: Спосіб виробництва зернового хліба
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Тимчук, Сергій Михайлович
Дата публікації: 25-жов-2012
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 74211, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук. № u 2012 02818. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.
Серія/номер: 11;74211
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва зернового хліба, при якому зерно кукурудзи замочується у водопровідній воді за температури 20-45 °C протягом 18-22 годин, після чого промивається водою та вноситься у кількості 20-50 % від маси пшеничного борошна, заміс тіста здійснюється на водопровідній воді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
74211.pdf155.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.