Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Назва: | Спосіб виробництва зернового хліба |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина Вячеславівна Тимчук, Сергій Михайлович |
Дата публікації: | 25-жов-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 74211, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук. № u 2012 02818. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с. |
Серія/номер: | 11;74211 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва зернового хліба, при якому зерно кукурудзи замочується у водопровідній воді за температури 20-45 °C протягом 18-22 годин, після чого промивається водою та вноситься у кількості 20-50 % від маси пшеничного борошна, заміс тіста здійснюється на водопровідній воді. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
74211.pdf | 155.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.