Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-11T12:21:00Z-
dc.date.available2022-11-11T12:21:00Z-
dc.date.issued2012-10-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 74211, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. М. Тимчук. № u 2012 02818. Заявл. 12.03.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13219-
dc.description.abstractСпосіб виробництва зернового хліба, при якому зерно кукурудзи замочується у водопровідній воді за температури 20-45 °C протягом 18-22 годин, після чого промивається водою та вноситься у кількості 20-50 % від маси пшеничного борошна, заміс тіста здійснюється на водопровідній воді.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;74211-
dc.titleСпосіб виробництва зернового хлібаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74211.pdf155.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.