Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Назва: Спосіб виробництва бісквіту
Автори: Дюкарева, Галина Іванівна
Гасанова, Анна Едуардівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публікації: 25-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 71788, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 00659. Заявл. 23.01.2012. Опубл. 25.07.2012, Бюл.№ 14. 3 с.
Серія/номер: 11;71788
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром протягом 15-20 хвилин до збільшення в об'ємі в 2,5-3 рази, додавання борошна з крохмалем і подальше змішування не більше 15 с, отримання бісквітного тіста, випікання. На стадії збивання яєчного меланжу з цукром разом з іншими компонентами вносять в концентрації 3 % до маси борошна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71788.pdf135.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.