Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Название: Спосіб виробництва бісквіту
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Гасанова, Анна Едуардівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публикации: 25-июл-2012
Библиографическое описание: Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 71788, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 00659. Заявл. 23.01.2012. Опубл. 25.07.2012, Бюл.№ 14. 3 с.
Серия/номер: 11;71788
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром протягом 15-20 хвилин до збільшення в об'ємі в 2,5-3 рази, додавання борошна з крохмалем і подальше змішування не більше 15 с, отримання бісквітного тіста, випікання. На стадії збивання яєчного меланжу з цукром разом з іншими компонентами вносять в концентрації 3 % до маси борошна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71788.pdf135.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.