Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Title: Спосіб виробництва бісквіту
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Гасанова, Анна Едуардівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Issue Date: 25-Jul-2012
Citation: Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 71788, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 00659. Заявл. 23.01.2012. Опубл. 25.07.2012, Бюл.№ 14. 3 с.
Series/Report no.: 11;71788
Abstract: Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром протягом 15-20 хвилин до збільшення в об'ємі в 2,5-3 рази, додавання борошна з крохмалем і подальше змішування не більше 15 с, отримання бісквітного тіста, випікання. На стадії збивання яєчного меланжу з цукром разом з іншими компонентами вносять в концентрації 3 % до маси борошна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13200
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71788.pdf135.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.