Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13188
Назва: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Дроменко, Олена Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку. Патент України на корисну модель № 71401, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, О. Б. Дроменко, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00174. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;71401
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 2 ґатунку, свинину жиловану напівжирну, жир-сирець свинячий як м'ясну сировину, натрію казеїнат у вигляді гелю, меланж яєчний, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сосисок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 2,5…4,0 % за рахунок зменшення частки свинини напівжирної, який додається в процесі кутерування фаршу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13188
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71401.pdf157.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.