Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13188
Title: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Дроменко, Олена Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку. Патент України на корисну модель № 71401, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, О. Б. Дроменко, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00174. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71401
Abstract: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 2 ґатунку, свинину жиловану напівжирну, жир-сирець свинячий як м'ясну сировину, натрію казеїнат у вигляді гелю, меланж яєчний, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сосисок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 2,5…4,0 % за рахунок зменшення частки свинини напівжирної, який додається в процесі кутерування фаршу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13188
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71401.pdf157.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.