Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13188
Название: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Дроменко, Олена Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-июл-2012
Библиографическое описание: Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку. Патент України на корисну модель № 71401, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, О. Б. Дроменко, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00174. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серия/номер: 11;71401
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сосисок 1 ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану 2 ґатунку, свинину жиловану напівжирну, жир-сирець свинячий як м'ясну сировину, натрію казеїнат у вигляді гелю, меланж яєчний, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення води для гідратації, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, формування і перекручування сосисок, обжарювання, варіння, охолодження. В рецептурі як білкову рослинну добавку використовують концентрат ядра волоського горіха у кількості 2,5…4,0 % за рахунок зменшення частки свинини напівжирної, який додається в процесі кутерування фаршу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13188
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71401.pdf157.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.