Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13176
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71398, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, Т. О. Кузнецова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00169. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;71398
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13176
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71398.pdf153.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.