Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13176
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Поліщук, Галина Євгеніївна Кузнецова, Тетяна Олегівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-июл-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71398, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, Т. О. Кузнецова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00169. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серия/номер: | 11;71398 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13176 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
71398.pdf | 153.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.