Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-лип-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71397, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00168. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серія/номер: | 11;71397 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована. Як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71397.pdf | 153.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.