Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorМіцкевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-11T10:54:08Z-
dc.date.available2022-11-11T10:54:08Z-
dc.date.issued2012-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71397, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00168. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована. Як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;71397-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71397.pdf153.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.