Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13173
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-июл-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71397, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00168. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серия/номер: | 11;71397 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована. Як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
71397.pdf | 153.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.