Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71397, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00168. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71397
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована. Як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13173
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71397.pdf153.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.