Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71389, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00155. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;71389
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного, суміші цитрату натрію та триполіфосфату натрію, олії пальмоядрової тугоплавкої. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому використовують сир із додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Для надання текстури вносять розчин карагенану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71389.pdf152.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.