Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-июл-2012
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71389, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00155. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серия/номер: 11;71389
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного, суміші цитрату натрію та триполіфосфату натрію, олії пальмоядрової тугоплавкої. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому використовують сир із додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Для надання текстури вносять розчин карагенану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71389.pdf152.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.