Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorМіцкевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-11T09:40:26Z-
dc.date.available2022-11-11T09:40:26Z-
dc.date.issued2012-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71389, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00155. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного, суміші цитрату натрію та триполіфосфату натрію, олії пальмоядрової тугоплавкої. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому використовують сир із додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Для надання текстури вносять розчин карагенану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;71389-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71389.pdf152.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.