Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71389, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00155. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71389
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного, суміші цитрату натрію та триполіфосфату натрію, олії пальмоядрової тугоплавкої. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому використовують сир із додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Для надання текстури вносять розчин карагенану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71389.pdf152.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.