Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Поліщук, Галина Євгеніївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Issue Date: | 10-Jul-2012 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71389, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00155. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;71389 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного, суміші цитрату натрію та триполіфосфату натрію, олії пальмоядрової тугоплавкої. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому використовують сир із додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Для надання текстури вносять розчин карагенану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13148 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.