Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13127
Title: | Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду |
Authors: | Сушко, О. Ю. Панов, А. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Фурман, І. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Сушко О. Ю., Панов А. О. Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 245. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127 |
Appears in Collections: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-245.pdf | 185.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.