Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127
Назва: Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду
Автори: Сушко, О. Ю.
Панов, А. О.
Науковий керівник : Фурман, І. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сушко О. Ю., Панов А. О. Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 245.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-245.pdf185.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.