Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФурман, І. О.-
dc.contributor.authorСушко, О. Ю.-
dc.contributor.authorПанов, А. О.-
dc.date.accessioned2022-11-11T09:02:02Z-
dc.date.available2022-11-11T09:02:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСушко О. Ю., Панов А. О. Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 245.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleДослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколадуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-245.pdf185.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.