Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Фурман, І. О. | - |
dc.contributor.author | Сушко, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Панов, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T09:02:02Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T09:02:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Сушко О. Ю., Панов А. О. Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Фурман І. О. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 245. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13127 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Дослідження параметрів переробки какао бобів під час технологічного процесу виробництва шоколаду | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-245.pdf | 185.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.