Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13084
Назва: Аналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді
Автори: Ісайєв, О. С.
Науковий керівник : Абраменко, І. Г.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ісайєв О. С. Аналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 227.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13084
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-227.pdf185.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.