Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13084
Назва: | Аналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді |
Автори: | Ісайєв, О. С. |
Науковий керівник : | Абраменко, І. Г. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Ісайєв О. С. Аналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 227. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13084 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-227.pdf | 185.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.