Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13084
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАбраменко, І. Г.-
dc.contributor.authorІсайєв, О. С.-
dc.date.accessioned2022-11-11T07:57:52Z-
dc.date.available2022-11-11T07:57:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІсайєв О. С. Аналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі", 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 227.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13084-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleАналіз технологічного процесу випікання хлібу. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молодіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg-2021-227.pdf185.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.