Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Назва: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві
Автори: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключові слова: економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomend_prakt_ta_semin_zanyat_operacijni_sistemi_i_tehnolog_torg_ta_rg_tkachova_2018.pdf279.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.