Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Назва: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві |
Автори: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Ключові слова: | економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_prakt_ta_semin_zanyat_operacijni_sistemi_i_tehnolog_torg_ta_rg_tkachova_2018.pdf | 279.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.