Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Title: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 62 с. |
Abstract: | Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_prakt_ta_semin_zanyat_operacijni_sistemi_i_tehnolog_torg_ta_rg_tkachova_2018.pdf | 279.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.