Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Title: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: економіка ресторанного господарства;операційні системи (ОС);торгівля;готельне господарство
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 62 с.
Abstract: Основною метою дисципліни є формування у студентів компетентності щодо специфічних особливостей створення, забезпечення ефективного функціонування та розвитку операційних систем у сферах торгівлі та ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13068
Appears in Collections:Методичні вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.