Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Title: | Операційний менеджмент |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | операційний менеджмент;менеджмент;операційна діяльність;менеджмент якості |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Операційний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 36 c. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_ta_individ_rob_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf | 954.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.