Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Title: Операційний менеджмент
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: операційний менеджмент;менеджмент;операційна діяльність;менеджмент якості
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 36 c.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_samost_ta_individ_rob_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf954.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.