Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Название: Операційний менеджмент
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: операційний менеджмент;менеджмент;операційна діяльність;менеджмент якості
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Операційний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 36 c.
Краткий осмотр (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_samost_ta_individ_rob_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf954.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.