Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Назва: Операційний менеджмент
Автори: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключові слова: операційний менеджмент;менеджмент;операційна діяльність;менеджмент якості
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Операційний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 36 c.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomend_samost_ta_individ_rob_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf954.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.