Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066
Назва: | Операційний менеджмент |
Автори: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Ключові слова: | операційний менеджмент;менеджмент;операційна діяльність;менеджмент якості |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Операційний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 36 c. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13066 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_samost_ta_individ_rob_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf | 954.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.