Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Назва: Спосіб виробництва плодоягідної пасти
Автори: Черево, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Денис Володимирович
Долгіх, Андрій Володимирович
Дата публікації: 12-бер-2012
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва плодоягідної пасти. Патент України на корисну модель № 67797, МПК A23L 1/06 (2006.01). О. І. Черево, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік, А. В. Долгіх. № u 2011 08376. Заявл. 04.07.2011. Опубл. 12.03.2012, Бюл.№ 5. 5 с.
Серія/номер: 11;67797
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва плодоягідного пюре включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в розчині лимонної кислоти у багатофункціональному апараті, а концентрування маси проводять у роторному плівковому апараті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
67797.pdf165.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.