Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черево, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Людмила Василівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Денис Володимирович | - |
dc.contributor.author | Долгіх, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-10T16:28:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-10T16:28:43Z | - |
dc.date.issued | 2012-03-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва плодоягідної пасти. Патент України на корисну модель № 67797, МПК A23L 1/06 (2006.01). О. І. Черево, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік, А. В. Долгіх. № u 2011 08376. Заявл. 04.07.2011. Опубл. 12.03.2012, Бюл.№ 5. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва плодоягідного пюре включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в розчині лимонної кислоти у багатофункціональному апараті, а концентрування маси проводять у роторному плівковому апараті. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;67797 | - |
dc.title | Спосіб виробництва плодоягідної пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.