Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Название: Спосіб виробництва плодоягідної пасти
Авторы: Черево, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Денис Володимирович
Долгіх, Андрій Володимирович
Дата публикации: 12-мар-2012
Библиографическое описание: Спосіб виробництва плодоягідної пасти. Патент України на корисну модель № 67797, МПК A23L 1/06 (2006.01). О. І. Черево, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік, А. В. Долгіх. № u 2011 08376. Заявл. 04.07.2011. Опубл. 12.03.2012, Бюл.№ 5. 5 с.
Серия/номер: 11;67797
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва плодоягідного пюре включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в розчині лимонної кислоти у багатофункціональному апараті, а концентрування маси проводять у роторному плівковому апараті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
67797.pdf165.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.