Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Название: | Спосіб виробництва плодоягідної пасти |
Авторы: | Черево, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Постольнік, Денис Володимирович Долгіх, Андрій Володимирович |
Дата публикации: | 12-мар-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва плодоягідної пасти. Патент України на корисну модель № 67797, МПК A23L 1/06 (2006.01). О. І. Черево, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік, А. В. Долгіх. № u 2011 08376. Заявл. 04.07.2011. Опубл. 12.03.2012, Бюл.№ 5. 5 с. |
Серия/номер: | 11;67797 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва плодоягідного пюре включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в розчині лимонної кислоти у багатофункціональному апараті, а концентрування маси проводять у роторному плівковому апараті. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
67797.pdf | 165.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.