Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Title: Спосіб виробництва плодоягідної пасти
Authors: Черево, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Денис Володимирович
Долгіх, Андрій Володимирович
Issue Date: 12-Mar-2012
Citation: Спосіб виробництва плодоягідної пасти. Патент України на корисну модель № 67797, МПК A23L 1/06 (2006.01). О. І. Черево, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік, А. В. Долгіх. № u 2011 08376. Заявл. 04.07.2011. Опубл. 12.03.2012, Бюл.№ 5. 5 с.
Series/Report no.: 11;67797
Abstract: Спосіб виробництва плодоягідного пюре включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в розчині лимонної кислоти у багатофункціональному апараті, а концентрування маси проводять у роторному плівковому апараті.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13034
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67797.pdf165.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.