Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
Випуск 2 (20)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Рогова, Алла Леонідівна
;
Гогулько, Надія Валентинівна
2014
Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Свідло, Карина Володимирівна
;
Пересічний, Михайло Іванович
2014
Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1
Костенко, Станіслав Миколайович
2014
Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталя Юріївна
2014
Вологоємність і гігроскопічність натуральних шкір
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Сорокіна, Світлана Вікторівна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
Discover
Author
1
Балацька, Наталя Юріївна
1
Гогулько, Надія Валентинівна
1
Захаренко, Віталій Олександрович
1
Костенко, Станіслав Миколайович
1
Крутовий, Жорж Андрійович
1
Малюк, Людмила Петрівна
1
Пересічний, Михайло Іванович
1
Рогова, Алла Леонідівна
1
Свідло, Карина Володимирівна
1
Сорокіна, Світлана Вікторівна
.
next >
Subject
5
quality
4
качество
1
apparatus
1
berry masses
1
bioflavonoids
1
butter biscuit
1
characteristics
1
competitiveness
1
dessert
1
expenses
.
next >
Date issued
5
2014
Has File(s)
5
true